onsdag 4. april 2012

Det første året

Vi har opplevd Synnfjell i et helt år nå, med alle typer vær fjellet kan by på. Vår Cabby 620+ har i tillegg til annekset gitt oss muligheten til å oppleve fjellet dette året sammen med både familie og venner. Snart skal denne campingvognen legges ut for salg ettersom kontrakt for bygging av hytte er undertegnet.

Gjennom alle våre besøk her oppe har vi funnet det vi mener er den beste plasseringen av hytten på tomten. Da er både sesong, vær og vind tatt med i betrakningen. Nå gjenstår det bare en velsignelse fra komunen før byggingen kan starte.

Hvilken leverandør og hvordan hytten skal se ut kommer vi tilbake til, men vi kan røpe at tømmerhytte var det som stod øverst på ønskelisten.

Påsken 2012 har så vidt begynt, men vi har vært her i noen dager allerede. Lørdag fikk vi montert et utebord i massivt tømmer som skal bli veldig godt å ha i tiden framover. Tusen takk til familien Andreassen for hjelpen!


I dag har jeg laget en midlertidig sengehest til øverkøya i annekset, mens mor har pusset utebordet.


Selv om bordet skal benyttes i påsken var det viktig å få på et strøk med beis. Nøttebrun 132 tjærebeis fra Tjæralin ble benyttet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på at du skriver under med navnet ditt :-)