tirsdag 24. april 2012

Hytteleverandøren


Vi har gått mange runder med oss selv for å velge type hytte. Fordeler og ulemper med tømmerhytte kontra bindingsverk har vært nøye vurdert, men valget falt til slutt på tømmerhytte. Det er noe med sjarmen av massivt tømmer...
 

Når type hytte var spikret begynte vi å sjekke leverandører. Vi har vurdert mange potensielle både i innland og utland. Vi har reist på visninger, og vi har sjekket referanser. Mange søk på Google ble også gjennomført for å finne andres erfaringer med de forskjellige leverandørene.

Valget falt til slutt på Norgeslaft Ltd på Nannestad. De lafter hyttene i Litauen, og har en Norsk Mester som tar seg av jobben når hytten skal settes opp på tomten. Selv om visningshytten Norgeslaft har på Gardermoen ikke er overbevisende fin, så kunne vi ikke finne noen negative kommentarer til dette selskapet på internett, og de kundene vi har snakket med har vært veldig fornøyde. Vi har i tillegg vært å sett på to hytter som Norgeslaft har satt opp i fjellet i Norge, og også her var kundene veldig fornøyde.

Norgeslaft Ltd har blitt enige med oss om at vår hytte kan være en referanse/visningshytte for dem, så nå mener vi at alt ligger til rette for at dette skal bli den fineste "Koppang" hytta i den norske fjellheimen. Vi gleder vi oss masse til å komme i gang.... Vi kommer til å være til stede under hele prosessen, og dokumentere ALT med masse bilder.

2 kommentarer:

Setter stor pris på at du skriver under med navnet ditt :-)