onsdag 4. april 2012

Tomten

For 3 år siden begynte vi letingen etter en hyttetomt som passet oss og våre forventninger. Hytte på fjellet eller hytte ved sjøen var det store diskusjonstema i en lengere periode...

Våre foreldre har hytter ved sjøen, og ettersom vintersesongen er den lengste i dette landet så var ikke valget så vanskelig. Familierådet endte med enstemmig på fjellet. Neste diskusjonstema var avstanden hjemmefra. Hva er ideelt? Hva er max? Hytta er et sted du skal føle at du reiser til, men det skal heller ikke være så langt at du ikke kan reise dit for et døgn eller to.

Vårt kompromiss ble 2 timer hjemmefra. Hjemme bor vi et steinkast fra en slalombakke, og alle var veldig enige om at hytte i alpinanlegg var vi ikke på jakt etter. Sesongkort i bakken hjemme i tillegg til på hytta var vi lite interessert i.

Etter flere turer til Synnfjell (både sommer og vinter) ble vi mer og mer glad i området, og vi begynte å søke etter potensielle tomter i området. Tomten måtte ikke være for kostbar, og den måtte ikke ha gjenboere.


Utallige annonser ble gjennomått før Finn.no plutselig kom opp med en sydvent tomt i et etablert, men rolig område med et ferdig anneks på ca 25m2. Vi ba om visning i uken etter høstferien, la inn bud rett før jul, og ble enige med selger på lille julaften. Uken etter vinterferien 2011 overtok vi som nevnt annekset.


1 kommentar:

Setter stor pris på at du skriver under med navnet ditt :-)